20:00

FC Järfälla B

Referat: Västerhaninge IF - FC Järfälla B

Det blev förlust även i andra matchen i Stockholmsserien.
Järfälla började bäst och spelade en rörlig fin fotboll. Västerhaninge fick mest jaga. De gånger Västerhaninge fick bollen så spelade man fast sig i Järfällas press. 0-1 kom följd riktigt efter 27 minuter och vi ska vara glada att det bara stod 0-1 i paus.
Andra halvlek mycket bättre spel från Västerhaninges sida. Trots att Järfälla ökade på ledningen i 57:e så var det Västerhaninge som skapade chanserna. Reduceringen kom av Kevin som stänkte in en frispark efter 68 minuter men närmare kom inte Västerhaninge denna kväll.
Imponerade gjorde Jack från ungdomslaget som kom in med en enorm frenesi, riktigt kul att se.